Koulutukset

Selkäliitto järjestää jäsenyhdistystensä hallitusten jäsenille ja muille aktiiveille koulutusta järjestötoiminnan perusteista sekä kouluttaa liikuntavastaavia ja vertaistukihenkilöitä. Tutustu myös Opintokeskus Siviksen koulutustarjontaan. Liitto ja yhdistykset saavat tukea koulutuksiin Opintokeskus Sivikseltä. 

Selkäliitto kouluttaa myös terveydenhuollon ammattilaisia selkään liittyvissä asioissa sekä luennoi yrityksissä, messuilla ja muissa tapahtumissa. 

Voit tilata Selkäliitosta asiantuntijan luennoimaan esimerkiksi henkilökunnan tyky-päivään selän itsehoidosta eli siitä, mitä työntekijä voi itse tehdä edistääkseen selkänsä hyvinvointia. Asiantuntijamme ovat fysioterapeutteja, joilla on useiden vuosien kokemus selkäneuvonnasta ja selän terveyden edistämisestä. 

Kysy lisää: toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio, puh. 040 730 2150, kirsi.toyryla(a)selkaliitto.fi
 

Koulutuksia keväällä 2021 

Verkkokoulutukset (Zoom)

  • Tutustuminen uuteen strategiaan 2.2. klo 17. Koulutuksessa tutustutaan Selkäliiton uuteen strategiaan ja pohditaan yhdessä, miten yhdistys voi ottaa sen toimintaansa. Kouluttajina toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio ja liikuntatoiminnan koordinaattori Hanna Kääriäinen. Ilmoittautuminen 29.1. mennessä: hanna.kaariainen(a)selkaliitto.fi tai puh. 040 553 1941.
  • Toiminnan järjestäminen Zoom-verkkotyökalulla 16.2. Koulutuksen tiedot (PDF). Ilmoittaudu verkkokoulutukseen (linkki aukeaa uuteen selainikkunaan)
  • Vertaistukikoulutuksen kaksiosainen peruskurssi 18.2. ja 25.2. Koulutuksen tiedot (PDF). Ilmoittaudu verkkokoulutukseen (linkki aukeaa uuteen selainikkunaan)
  • Vertaistukikoulutuksen jatkokurssi 20.3. Koulutuksen tiedot (PDF). Ilmoittaudu verkkokoulutukseen (linkki aukeaa uuteen selainikkunaan)
  • Jäsenrekisterikoulutus 27.4. klo 17-18.30 (koulutus on suunnattu ensisijaisesti yhdistysten jäsenasioiden hoitajille). Ilmoittautuminen 23.4. mennessä: selkaliitto(a)liitto.fi tai puh. 09 605 918.
     

Tietosuojaseloste

Back to Move! -koulutukset

Tietoa Back to Move! -koulutuksista toisen asteen oppilaitoksille löydät hankkeen sivuilta.

 

Selkäliitto